• Website hetsterrebos.nl gelanceerd

  Website hetsterrebos.nl gelanceerd

  Al eerder aangekondigd, maar nu is de nieuwe website die ik heb ontworpen voor Het Sterrebos een feit. Het Sterrebos is een praktijk voor jeugd- en kindertherapie op een mooie locatie in ’t Gooi. In het verlengde van de eerder ontworpen huisstijl heeft de website volgens mij een mooie balans tussen ‘kindvriendelijkheid’ en ‘zakelijkheid’. De site is ook qua inhoud overzichtelijk, beknopt en ‘to-the-point’ geworden. Kijk maar op www.hetsterrebos.nl

 • Herontdekt: logo-ontwerp van Tyrenet

  Herontdekt: logo-ontwerp van Tyrenet

  Dat vind ik nou eens leuk om te zien: jaren geleden in dienstverband bij een reclamebureau heb ik dit logo voor een autobandenleverancier ontworpen. En per toeval kwam ik het pas weer tegen op Twitter. Nog helemaal hetzelfde… mijn ontwerp. Toch wel trots dat dit “jeugdwerk” (rond 1996) nog steeds in gebruik is.

 • Logovoorstel voor VacuVita

  VacuVita is een uniek en eenvoudig opbergsysteem om voedsel te bewaren. Zoals de naam al zegt: door de speciale trommel(s) vacuüm te zuigen, blijft uw eten langer vers – ook buiten de koelkast of vriezer.

  Om aan te sluiten op het elegante Dutch Design van het product heb ik een typografisch ontwerp gemaakt dat net zo minimaal is en vergelijkbare ‘vriendelijke’ rondingen heeft. Om de ‘vitale’ versheid van het bewaarde voedsel te accentueren heb ik ‘VITA’ een gedempt groene kleur gegeven. Bovendien heb ik het ‘blad’-accent laten samenvallen met beklemtoonde ‘I’. Bovendien heb ik het een klein beetje laten ‘opstijgen’ om de lichtledige lichtheid aan te duiden.

UA-39858787-1