loader

‘Een goed ontwerp maakt uw klanten enthousiast’


Mijn naam is Paul Brouns. Ik ben gepassioneerd bezig met mijn vak als grafisch vormgever, DTP-er en beeldbewerker. Ik heb inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met diverse soorten projecten. Mijn hart ligt vooral in de visuele vertaling van concepten. Of het gaat om een bedrijfslogo, een advertentie, of de look en feel van een website bepalen: ik werk met veel creatief plezier toe naar prachtige resultaten die klanten positief verrassen.

Ook beheers ik de technische kant van het grafische vak zeer goed. Ik weet wat er mogelijk is en anders vind ik het ook een mooie uitdaging om tot realiseerbare oplossingen te komen. Ook heb ik als DTP-er veel ervaring met technisch complexe printproducties (met taal en kleurwissels).

De afgelopen 7 jaar heb ik als freelancer gewerkt: vaak als flexibel inzetbare kracht van diverse reclame- en communicatiebureau’s. Daarnaast heb ik ook in eigen studio diverse projecten uitgewerkt. In de tijd daarvoor heb ik met veel plezier gewerkt in diverse studio’s, waarvan ruim 10 jaar voor de Europese marketing-afdeling van Bose.

PaulBrouns_small

Paul Brouns – grafisch vormgever / fotograaf

Naast mijn grafische werk ben ik actief als kunstenaar (opgeleid aan de kunstacademie van Tilburg). Mijn fotografische werk wordt gekenmerkt door het gebruik van ritmiek, patronen en volle kleuren (vaak met elementen van architectuur).

Meer zien? Bekijk dan vooral mijn portfolio-pagina.

 

Recent werk

UA-39858787-1